Touquet – Auckland CBD

My brief for Touquet was to create a space that was relaxed yet sophisticated. A place for great conversations as well as intimate date nights. It needed to work as both a lunch and dinner spot and have some subtle references to the French sea side town of Touquet, without being to obvious about it. A colour palette of light earthy tones with ocean blue accents were used to allude to Touquet, the town in which the owner grew up before moving to New Zealand. Bentwood chairs as an ode to the french bistro, however these were teamed with more modernist wire framed chairs and clean lined, oak tables for a more modern take. A large steel framed mirror was used to create the illusion of more space and the oak counter created a strong, yet relaxed centre point for the restaurant.

laura smith spatial designer interior touquet auckland nz

Filed under

laura smith spatial designer interior touquet auckland nz